XS_AUTOSAVE_DIRECTORY

2022
Tekla Structures

XS_​AUTOSAVE_​DIRECTORY

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Bestandslocaties

Voer het pad in naar de map die de bestanden bevat die in Tekla Structures automatisch worden opgeslagen. De standaardwaarde is %XS_RUNPATH%\autosave\.

Als u geen pad definieert, plaatst Tekla Structures automatisch bestanden in de huidige modelmap.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.