XS_AD_MEMBER_TYPE_VISUALIZATION

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

XS_​AD_​MEMBER_​TYPE_​VISUALIZATION

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Analysis and design

Met kleuren kunt u verschillende rekenonderdeeltypen weergeven wanneer het rekenmodel in een modelvenster wordt weergegeven. De standaardinstelling is TRUE, wat de rekenonderdelen met de kleuren van de rekenklasse weergeeft. Een instelling FALSE geeft de plaatobjecten met de kleuren van de rekenklasse en de andere rekenonderdelen in blauw weer.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende