XS_AD_DRAW_BAR_DIAMETER_MM

2022
Tekla Structures

XS_​AD_​DRAW_BAR_​DIAMETER_​MM

Categorie in dialoogvenster Variabelen:Analysis and design

Gebruik deze variabele om de diameter van de rekenonderdelen te definiëren wanneer de rekenonderdelen in modelvensters worden weergegeven.Voer de waarde in millimeters in.De standaardwaarde is 70 mm.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt opgeslagen in options.bin onder de gebruikersmap, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Teken de modelvenster nadat u de waarde hebt aangepast opnieuw om de nieuwe instelling in te schakelen.