TEMPLATE_FONT_CONVERSION_FILE

2022
Tekla Structures

TEMPLATE_​FONT_​CONVERSION_​FILE

Categorie in dialoogvenster Variabelen Templates en symbolen

Verwijst naar de locatie van het conversiebestand template_fonts.cnv van het systeemlettertype (Template Editor-lettertypen) van Tekla Structures. Het pad is standaard %DXK_FONTPATH%\template_fonts.cnv wat bijvoorbeeld C:\ProgramData\Trimble\Tekla Structures\<version>\\environments\common\fonts\\template_fonts.cnv betekent. Dit bestand wordt gebruikt voor het toewijzen van systeemlettertypen van Tekla Structures (fixfont, romsim, romsim8, romco) aan Windows-lettertypen DWG/DXF-export.

De syntaxis is: <Template Editor font>= windows font [* width correction factor]

Bijvoorbeeld: romco = Times New Roman * 0.5

Er is een ander conversiebestand (dxf_fonts.cnv) dat de True Type-lettertypen naar SHX-lettertypen converteert. Raadpleeg voor meer informatie #GUID-265A7D9D-6472-4196-B903-20A30D32894E.

Deze variabele is systeemspecifiek en wordt uit de omgevingsbestanden gelezen. Over het algemeen hoeven systeemspecifieke instellingen niet te worden gewijzigd. Wijzig deze niet als u geen beheerder bent.