Berichtbestanden

2022
Tekla Structures

Berichtbestanden

Tekla Structures gebruikt de informatie in de berichtbestanden om berichten in de gebruikersinterface weer te geven. Berichtbestanden bevatten bijvoorbeeld teksten die in dialoogvensters worden gebruikt.

• Berichtbestanden met de .ail-extensie bevinden zich in de map ..\Tekla Structures\<version>\bin\messages.

• Berichtbestanden met de .xml-extensie bevinden zich in de map ..\Tekla Structures\<version>\bin\messages\DotAppsStrings.

De bestanden bevatten tekst in talen waarin het gebruikersinterface van Tekla Structures beschikbaar is.