Bestanden en mappen in Tekla Structures

2022
Tekla Structures

Bestanden en mappen in Tekla Structures

Soms moet u weten waar Tekla Structures gegevens opslaat en het type bestanden dat Tekla Structures bevat, waar de bestanden zich bevinden en hoe de bestanden moeten worden gebruikt.

Tekla Structures bevat een grote hoeveelheid bestanden die de manier waarop de software werkt beïnvloedt. Het is belangrijk te weten welk bestand welke functionaliteit aanstuurt en ook van welke bestanden we aanraden ze niet te gebruiken.

De leesvolgorde van het initialisatiebestand is ook erg belangrijk. U moet weten wat de volgorde is waarin de bestanden worden gelezen wanneer u Tekla Structures opent, zodat u de bestanden niet onnodig wijzigt.