De naam en locatie van het logboekbestand van de sessiehistorie wijzigen

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

De naam en locatie van het logboekbestand van de sessiehistorie wijzigen

U kunt de naam en locatie van het logboekbestand van de sessiehistorie wijzigen (TeklaStructures_<user>.log).

Als iemand anders uw installatie van Tekla Structures beheert, moet u deze instellingen niet wijzigen tenzij u daarvoor instructies hebt gekregen.

De Windows-gebruikersnaam en de bestandsextensie .log worden altijd achter het aanpasbare deel van de naam toegevoegd.

1. Open een geschikt initialisatiebestand voor bewerking.

Bijvoorbeeld user.ini of company.ini.

2. Als u de naam van het logboekbestand van de sessiehistorie wilt wijzigen, voegt u de volgende regel in het initialisatiebestand toe:

set XS_LOG_FILE_NAME=<naam van het bestand>

Bijvoorbeeld:

set XS_LOG_FILE_NAME=sessionhistory

Als de Windows-gebruikersnaam 'achilles' is, zou dit voorbeeld resulteren in een logboekbestand met de naam sessionhistory_achilles.log.

De standaardnaam is TeklaStructures_<user>.log.

3. Als u de locatie van het logboekbestand van de sessiehistorie wilt wijzigen, voegt u de volgende regel in het initialisatiebestand toe:

set XS_LOGPATH=<locatie van het bestand>

Als er geen andere locatie is ingesteld, wordt het bestand in de bovenliggende map voor modelmappen opgeslagen (standaard c:\TeklaStructuresModels).

4. Sla het initialisatiebestand op.
  5. Start Tekla Structures opnieuw op om de wijziging door te voeren.