Welke versie van de kantoorlicentieserver moet worden gebruikt

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

Welke versie van de kantoorlicentieserver moet worden gebruikt

Controleer de onderstaande tabel om te zien welke versie van de kantoorlicentieserver u met uw huidige Tekla Structures-versie moet gebruiken. Controleer ook of u naar een nieuw Service Pack of Progress Release moet bijwerken.

Voor informatie over het bijwerken van de kantoorlicentieserver, raadpleegt u De Tekla-kantoorlicentieserver bijwerken.

Tekla Structures-versie Licenseserver 2016 SP1 License Server 2017 of later

2018 of later

2017i - alle versies

2017 - alle versies

2016i - alle versies

2016 SP5/PR5 of later

2016 tot SP4/PR4

Upgrade naar 2016 SP5/PR5 of later

21.1 SR7 of later

21.1 tot SR6

Upgrade naar 21.1 SR7 of later

21.1 alle PV-versies

21.0 of eerder

Voor instructies over hoe u de licentieserver moet installeren, raadpleegt u Tekla-kantoorlicentieserver installeren.