Bekijk en controleer fouten bij het activeren, deactiveren en lenen van Tekla Structures-licenties

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

Bekijk en controleer fouten bij het activeren, deactiveren en lenen van Tekla Structures-licenties

De Tekla License Administration Tool en Tekla License Borrow Tool geven beide foutberichten wanneer er fouten optreden. De tools maken automatisch pakketten van alle benodigde bestanden die voor het controleren van de fouten vereist zijn.

Als u een probleem met het activeren van of deactiveren van licenties of het lenen van of teruggeven van licenties hebt, geven de Tekla License Administration Tool en Tekla License Borrow Tool een foutmelding in de dialoogvensters Activating Licenses(s), Deactivating License(s), Borrowing License(s) of Returning Borrowed License(s) weer, afhankelijk van het onderwerp van de fout.

• U kunt meer gedetailleerde gegevens over een fout weergeven door op de knop Weergeven in een foutdialoogvenster te klikken.

• De Tekla License Administration Tool en Tekla License Borrow Tool maken automatisch zip-pakketten van alle nodigde bestanden die vereist zijn om de fouten in de map C:\Tekla\License\Server\Reports en in de map %TEMP%\Tekla License Borrow Tool\Reports te achterhalen. Klik in het foutendialoogvenster op Bladeren om naar de map met het foutrapportpakket te bladeren. U kunt het pakket naar uw lokale helpdesk verzenden om hulp te krijgen.

De foutenrapportpakket bevat de volgende bestanden:

tekla_debug.log - Tekla-logboekbestand voor foutopsporing van de licentieserver

error.txt - foutenrapport, bevat foutgegevens. Het zip-pakket van de Tekla License Borrow Tool bevat alleen dit bestand.

tekla.opt - het optiebestand met toegangsrechten

tekla.lic - Tekla-licentiebestand