Gebruikersattributen in referentiemodellen toevoegen

2022
Tekla Structures

Gebruikersattributen in referentiemodellen toevoegen

Als u gebruikersattributen in uw referentiemodellen wilt gebruiken, moet u de gebruikersattributen in het bestand objects.inp toevoegen als uw omgeving niet de noodzakelijke gebruikersattributen van een referentiemodel bevat.

Voor meer informatie over de inhoud van het bestand objects.inp raadpleegt u Eigenschappen van het bestand objets.inp.

Voor meer informatie over het toevoegen van inhoud in het bestand objects.inp raadpleegt u Gebruikersattributen (UDA's) definiëren en bijwerken. Voor een voorbeeld over hoe u gebruikersattributen in het bestand objects.inp toevoegt, raadpleegt u Voorbeeld: Een gebruikersattribuut (UDA) maken en bijwerken.

U kunt het oorspronkelijke bestand objects.inp onder de omgevingenmappen niet bewerken. Als u een nieuw gebruikersattribuut wilt definiëren, maakt u uw eigen bestand objects.inp in de model-, bedrijfs- of projectmap.

Onderstaand ziet u een voorbeeld van de tekst die u aan een objects.inp-bestand moet toevoegen om de gebruikersattributen te maken die in de afbeelding van het zijvenster zullen worden weergegeven.

/***************************************************************************/
/* Reference attributes */
/***************************************************************************/
reference(0,"j_Reference_model")
 {
 tab_page("","jd_Parameters",10)
 {
   attribute("VENDOR", "Ref. Model Vendor", string, "%s", no, none, "0.0", "0.0")
   {
     value("", 0)
   }
   attribute("DISCIPLINE", "Discipline", string, "%s", no, none, "0.0", "0.0")
   {
     value("", 0)
   }
   attribute("PERCENT_COMPLETE", "% Complete", integer, "%s", no, none, "0.0", "0.0")
   {
     value("", 0)
   }
   unique_attribute("USER_PHASE", "User Phase", string, "%s", yes, none, "0.0", "0.0")
     value("", 0)
modify(1)