Bematingseigenschappen - tabblad Maatvoering wapening (geïntegreerde maatvoering)

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

Bematingseigenschappen - tabblad Maatvoering wapening (geïntegreerde maatvoering)

Gebruik het tabblad Maatvoering wapening van het dialoogvenster Bematingseigenschappen om de instellingen weer te geven en te wijzigen die effect hebben op het maken van wapeningsmaatlijnen en hoe deze worden weergegeven.

Dit dialoogvenster met dit tabblad wordt weergegeven als u bematingstype Geïntegreerde maatlijnen bij bemating van betontekeningen gebruikt.

Optie

Beschrijving

Maatvoering voor wapeningsstaafgroepen

Aan maakt maatlijnen voor wapeningsstaafgroepen. Hierdoor worden ook de andere opties op dit tabblad ingeschakeld.

Instellingen maatlijnlabel

Stelt het labeltype in dat maatlijn, maatlijnlabel of maatlijnlabel met tags, of varianten van deze gebruikelijke stijlen kunnen zijn.

De omgeving Default bevat drie vooraf gedefinieerde instellingenbestanden: rebar_dimension_line, rebar_dimension_mark en rebar_tagged_dimension_mark

Door op de knop ... te klikken, worden de maatlijneigenschappen geopend, kunt u het instellingenbestand bekijken en ook indien nodig de instellingen wijzigen.