De eigenschappen van onafhankelijke toegevoegde objecten wijzigen

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

De eigenschappen van onafhankelijke toegevoegde objecten wijzigen

U kunt de eigenschappen van teksten, symbolen, koppelingen, hyperlinks, koppelingen naar DWG- en DXF-bestanden en revisielabels in een geopende tekening wijzigen.

1. Dubbelklik op het object in een geopende tekening.
  2. Schakel in het dialoogvenster alle selectievakjes uit door op de aan-/uitknop onderaan het dialoogvenster te klikken en selecteer alleen de selectievakjes naast de eigenschappen die u wilt wijzigen.
  3. Wijzig de eigenschappen.
  4. Klik op Wijzigen.