DIM_A ... DIM_G, DIM_H1, DIM_H2, DIM_I, DIM_J, DIM_K1, DIM_K2, DIM_O, DIM_R, DIM_R_ALL, DIM_TD, DIM_X, DIM_Y

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

DIM_A ... DIM_G, DIM_H1, DIM_H2, DIM_I, DIM_J, DIM_K1, DIM_K2, DIM_O, DIM_R, DIM_R_ALL, DIM_TD, DIM_X, DIM_Y

Geef maatlijnen weer of buig wapeningsstaven op basis van de toewijzingen in het bestand rebar_schedule_config.inp dat zich in de systeemmap bevindt die met de variabele XS_SYSTEM is gedefinieerd. Deze toewijzingen zijn standaard omgevingspecifiek. U kunt ze aanpassen aan uw bedrijfs- of projectbehoeften.

DIM_TD toont de diameter van de buigcilinder, DIM_R toont de radius, DIM_R_ALL toont meerdere radiussen.

Tip:

Als u DIM_R_ALL in een waardeveld gebruikt, moet u Text als Datatype en DistanceList als Klasse gebruiken.

Raadpleeg ook

Wapening in templates

Hard-gecodeerde identificeerders voor buigvormen in wapeningsvormherkenning

ANG_S, ANG_T, ANG_U, ANG_V