.tsep-extensies uit de database Applicaties en componenten verwijderen

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

.tsep-extensies uit de database Applicaties en componenten verwijderen

U kunt geïnstalleerde extensies in Extensiebeheer verwijderen.

Door het installeren en verwijderen van extensies wordt een logboekbestand in \Tekla Structures\<version>\Extensions\TSEP Logs gemaakt.

1. Selecteer één of meerdere extensies.

Gebruik Ctrl of Shift om meerdere extensies te selecteren.

2. Klik op Verwijderen.
  3. Start Tekla Structures opnieuw op om de extensies te verwijderen.