CLASS

2022
Tekla Structures

CLASS

Dit is een template-attribuut. Template-attributen kunnen worden gebruikt bij het filteren of om gegevens op te halen van het model dat moet worden gebruikt in tekeningen en lijsten. Als u bijvoorbeeld een rapport maakt, vervangt Tekla Structures de attributen die in de rapporttemplate zijn toegevoegd door de bijbehorende waarden van de objecteigenschappen.

Alleen te gebruiken om regels in te stellen in de Template Editor. Toont de string ASSEMBLY voor merken, PART voor onderdelen en BOLT voor bouten, boutgaten, moeren, enzovoort. Voor tekeningen wordt de string DRAWING weergegeven en voor revisies de string REVISION.