BOTTOM_LEVEL

2022
Tekla Structures

BOTTOM_LEVEL

Geeft het onderste niveau van een enkel onderdeel, betonelement, merk of onderdeel van een verbinding of een stortobject weer.

Het onderste niveau neemt de eenheid en nauwkeurigheid over vanuit het bestand MarkDimensionFormat.dim. U kunt de instellingen in MarkDimensionFormat.dim, in het dialoogvenster Maatlijn eigenschappen in een tekening wijzigen.

U kunt dit attribuut ook als een gebruikersattribuut in onderdeellabels en associatieve opmerkingen gebruiken.

Opmerking:

Dit attribuut geeft de waarde als tekst weer, zodat u bij dit attribuut geen formules kunt gebruiken. Gebruik in plaats daarvan BOTTOM_LEVEL_UNFORMATTED.