ASSEMBLY_BOTTOM_LEVEL_GLOBAL

2022
Tekla Structures

ASSEMBLY_​BOTTOM_​LEVEL_​GLOBAL

Geeft het onderste niveau van een merk weer via de globale as. Het onderste niveau neemt de eenheid en nauwkeurigheid over vanuit het bestand MarkDimensionFormat.dim. U kunt de instellingen in MarkDimensionFormat.dim, in het dialoogvenster Maatlijn eigenschappen in een tekening wijzigen.

U kunt dit attribuut ook als een gebruikersattribuut in onderdeellabels en associatieve opmerkingen gebruiken en ook in lijsten en templates.

Raadpleeg ook

Niveauattributen in automatische onderdeellabels toevoegen