XS_SHOW_STATISTICS_IN_DX

2021
Tekla Structures

XS_SHOW_STATISTICS_IN_DX

Categorie: Modelvensters

Gebruik deze variabele om statistieken en het gebruikte renderingapparaat weer te geven in de DirectX-gerenderde modelweergaven. De statistieken worden in de linkerbenedenhoek van de modelweergave weergegeven als frames per seconde.

Met deze variabele u eenvoudig controleren of u een goede grafische hardwareversneller gebruikt voor de Tekla Structures modelweergaven, vooral in het geval van meerdere GPU's zoals laptops, die vaak zowel een CPU-versneller als een externe, veel krachtigere grafische versneller hebben

De variabele is standaard ingesteld op FALSE.

Als u de waarde wijzigt, moet u het venster opnieuw openen om de nieuwe waarde te activeren.

Houd er rekening mee dat deze variabele geen invloed heeft op de legacy OpenGL-gerenderde modelweergaven.