XS_EXPORT_DGN_USE_VOLUMETRIC

2021
Tekla Structures

XS_​EXPORT_​DGN_​USE_​VOLUMETRIC

Categorie

Export

Stel deze variabele in op TRUE om de platen met het profieltype plaat of polygoonplaat naar type DGN-attribuut 92 (0x05C in DGN-celheader) en alle andere liggers naar type DGN-attribuut 91 (0x05B in DGN-celheader) te definiëren in een DGN-export. Als u de optie instelt op FALSE, krijgen alle liggers 91 als attribuuttype in een DGN-export. De standaardwaarde is FALSE.

Als de variabele is ingesteld op TRUE, is de toewijzing aan Microstation geslaagd en de attributenlijst in Tekla Structures correct.