XS_ENABLE_REBAR_MARK_LEADER_LINE_BASE_POINT_OPTIMIZATION

2021
Tekla Structures

XS_ENABLE_REBAR_MARK​_LEADER​​​​_LINE_BASE​_​POINT_​OPTIMIZATION

Categorie

Concrete Detailing

Met deze variabele kunt u een optimale plaats selecteren voor het basispunt van de aanhaallijn van het wapeningsstaaflabel. Als deze variabele wordt ingesteld op TRUE, selecteert Tekla Structures een optimale plaats voor het basispunt. Het basispunt wijst slechts naar één wapeningsstaaf. De standaardwaarde is TRUE.