Een multi-user model naar een single-user model converteren

2021
Tekla Structures

Een multi-user model naar een single-user model converteren

U kunt een multi-user model naar een single-user model converteren en deze in de single-user modus openen.

Taak Actie
Een huidig open model converteren

Klik in het menu Bestand op Delen > Naar een single-user model converteren.

Het huidige model wordt naar een single-user model geconverteerd.

Andere dan het huidige model converteren
  1. Klik in het menu Bestand op Openen > Alle modellen.
  2. Selecteer in de lijst met modellen het multi-user model dat moet worden geconverteerd en klik op Naar single-user model converteren.
  3. Klik op Converteren in het dialoogvenster Naar single-user model converteren.