Een lijst afdrukken

2021
Tekla Structures

Een lijst afdrukken

U kunt een lijst vanaf het dialoogvenster Lijsten of via het menu Bestand afdrukken.

1. U kunt het volgende doen:
    • Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Lijsten en klik vervolgens op Print

• Klik in het menu Bestand op Afdrukken > Lijsten afdrukken.

2. Klik op de knop Bladeren om het dialoogvensterBestand selecteren weer te geven, waar u de bestemmingsmap en de bestandsnaam van de lijst kunt opgeven.

Tekla Structures gebruikt standaard het filter Lijst bestanden (*.xsr) zodat alleen Tekla Structures lijsten worden getoond.

3. Wijzig indien nodig de afdrukinstellingen:
    • Als u het lettertype en de lettertypestijl van de lijst wilt wijzigen, klikt u op Selecteer.

In dit dialoogvenster, kunt u het lettertype en de lettertypestijl wijzigen. De lettergrootte staat vast op 12. U kunt de lettertypegrootte wijzigen door de gemaakte lijst in een teksteditor te openen en de lettertypegrootte daar te wijzigen. Het standaardlettertype kan met de variabele XS_PRINT_REPORT_FONT worden gewijzigd.

• Klik op Printer setup om printerspecifieke opties zoals het papierformaat en de afdrukstand in te stellen.

4. Klik op Print.