Definiëren hoe lijsten worden weergegeven

2021
Tekla Structures

Definiëren hoe lijsten worden weergegeven

U kunt definiëren hoe lijsten worden weergegeven. U kunt bijvoorbeeld instellen dat Tekla Structures alle HTML-lijsten in een webbrowser opent. Standaard worden alle lijsten weergegeven in een nieuw dialoogvenster in het Tekla Structures-venster.

1. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Lijsten en ga naar het tabblad Opties.
  2. Selecteer in de lijst Lijst weergeven de optie Met externe viewer.
  3. Klik op Opslaan in het dialoogvenster Lijst.