Hiërarchie aan door de gebruiker gedefinieerde templateattributen toevoegen

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Hiërarchie aan door de gebruiker gedefinieerde templateattributen toevoegen

U kunt een eigen hiërarchie toevoegen aan de boomstructuur met attributen in Template Editor.

1. Open uw versie van het bestand contentattributes_userdefined.lst.

Bijvoorbeeld: MY_contentattributes_userdefined.lst. Zorg dat u het originele bestand contentattributes_userdefined.lst niet wijzigt.

2. Scroll naar de lijst met attributen die aan inhoudtypen zijn toegewezen.
  3. Definieer de hiërarchie tussen vierkante haken, tussen USERDEFINED. en de attribuutnaam.

Bijvoorbeeld:

Opmerking:

Let op de punten achter de haakjes en tussen de hiërarchieën.

4. Sla de wijzigingen op.

Het nieuwe niveau wordt in de boomstructuur weergegeven:

Attentie:

Gebruikersattributen zijn hoofdlettergevoelig. Let bij het invoeren van de attribuutnaam goed op het verschil tussen hoofdletters en kleine letters.