Opmerkingen aan door de gebruiker gedefinieerde templateattributen toevoegen

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Opmerkingen aan door de gebruiker gedefinieerde templateattributen toevoegen

U kunt uw eigen opmerkingen aan de gebruikersattributen in de attributenstructuur van de Template Editor toevoegen.

1. Open uw versie van het bestand contentattributes_userdefined.lst.

Bijvoorbeeld: MY_contentattributes_userdefined.lst. Zorg dat u het originele bestand contentattributes_userdefined.lst niet wijzigt.

2. Scroll naar de lijst met attributen die aan inhoudtypen zijn toegewezen.
  3. Voeg de opmerkingen tussen aanhalingstekens toe achter de attribuutnaam.

Bijvoorbeeld:

4. Sla de wijzigingen op.

De toegevoegde opmerking wordt weergegeven in de boomstructuur in de Stempel Editor: