Tekla Structures modellen exporteren naar Tekla EPM met Tekla EPM plugin

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Tekla Structures modellen exporteren naar Tekla EPM met Tekla EPM plugin

U kunt nu uw Tekla Structures modelinformatie Tekla EPM rechtstreeks vanuit het menu Bestand exporteren. Voorheen was de Tekla EPM plugin voor het exporteren en importeren van Tekla EPM informatie beschikbaar als een extensie in Tekla Warehouse .

Voor het exporteren van het huidige model naar Tekla EPM is er een optie toegevoegd aan het menu Bestand > Exporteren.

Als u Tekla EPM selecteert, wordt in het bestands > Exporterenmenu, het dialoogvenster Tekla EPM-plugin geopend.

Hier kunt u de naam van het exportbestand en de gegevens die in het exportbestand zijn opgenomen definiëren.

Wanneer u op Exporteer naar Tekla EPM klikt, start de export en worden uw exportinstellingen voor toekomstig gebruik opgeslagen. Alle informatie, inclusief tekeningrevisies, stuklijsten, gebruikersattributen, NC-bestanden en tekeningbestanden, wordt naar een .zip-pakket geëxporteerd dat één enkel Tekla EPM XML-bestand bevat.

Nadat de export is voltooid, kunt u het Tekla EPM XML-bestand in Tekla EPM importeren.