Locatiecategorieën van de Organisator rapporteren

2021
Tekla Structures

Locatiecategorieën van de Organisator rapporteren

U kunt locatiecategorie-eigenschappen in lijsten gebruiken. Als u meer dan één project in een model hebt, moet u selecteren welk project, inclusief de subcategorieën in het project, voor de rapportage wordt gebruikt. U kunt slechts één project per keer gebruiken. U de lijsteigenschappen naar het model schrijven.

1. Als u de Organisator wilt openen, klikt u op het lint op Beheren en klikt u vervolgens op de Organisator.
  2. Selecteer een Project.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Voor rapportage gebruiken.

Het pictogram vóór het Project dat voor rapportage is geselecteerd, wordt weergegeven als zwart .

4. Klik opnieuw met de rechtermuisknop op het Project en selecteer Naar model schrijven voor rapportage.

De lijsteigenschappen worden in het model bijgewerkt.

De locatie-eigenschappen van de objecten op merkniveau in het model zijn:

• LBS_PROJECT

• LBS_BUILDING

• LBS_SECTION

• LBS_SITE

• LBS_FLOOR

• LBS_FLOOR_ELEVATION

• LBS_HIERARCHY_LEVEL_NUMBER

• LBS_HIERARCHY

5. Als u het project dat u voor rapportage gebruikt wilt wijzigen, selecteert u een ander Project, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Voor rapportage gebruiken.
  6. Klik opnieuw met de rechtermuisknop op Project en selecteer Naar model schrijven voor rapportage.

De lijsteigenschappen worden in het model bijgewerkt.

De lijsteigenschappen worden ook weggeschreven wanneer u Organisator met het model synchroniseert.

Opmerking:

Als u locatie-eigenschappen in een lijsttemplate gebruikt, moet u LOCATION_BREAKDOWN_STRUCTURE aan de eigenschapsnaam toevoegen, bijvoorbeeld LOCATION_BREAKDOWN_STRUCTURE.LBS_FLOOR.