Controlenummers in het model weergeven

2021
Tekla Structures

Controlenummers in het model weergeven

Als de controle nummers niet in het model worden weergegeven, kunt u ze zichtbaar maken met de weergave-instellingen.

1. Dubbelklik op het venster om het dialoogvenster Venstereigenschappen te openen.
  2. Klik op Weergave... en ga naar het tabblad Geavanceerd.
  3. Schakel het selectievakje Onderdeellabel in.
  4. In de lijst Eigenschappen selecteert u Gebruikersattributen en klikt u vervolgens op Toevoegen >.

Het dialoogvenster Onderdeellabel wordt weergegeven.

5. Voer ACN in en klik op OK.

De eigenschap wordt verplaatst naar de lijst Onderdeellabel.

6. Klik op Wijzigen.

De controle nummers worden in het model weergegeven, direct na de positienummers van het onderdeel.

Voorbeeld

In het volgende voorbeeld worden met de nummers 1–8 de controle nummers aangegeven.