De werkbalken Selecteren, Snappen en Tijdelijk snappen aanpassen

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

De werkbalken Selecteren, Snappen en Tijdelijk snappen aanpassen

U kunt de werkbalken Selecteren, Snappen en Tijdelijk snappen aanpassen door enkele knoppen te verbergen. U kunt de werkbalken zowel in de Model Editor als in de Tekening Editor aanpassen.

U kunt definiëren welke selectieknoppen of snapknoppen zichtbaar zijn en welke op de geselecteerde werkbalk verborgen zijn. Bedrijfsbeheerders kunnen de aangepaste werkbalken naar de hele organisatie distribueren.

1. Klik op de oogknop op de werkbalk om een lijst te openen die alle knoppen op de werkbalk bevat.

U kunt ook met de rechtermuisknop op de geselecteerde werkbalk klikken om de lijst te openen.

2. Als u een knop wilt verbergen, klikt u op de naam van de knop in de lijst.

De geselecteerde knop op de werkbalk wordt verborgen en het oogpictogram wijzigt naar verborgen: .

3. Als u de knop weer zichtbaar wilt laten worden, klikt u op de verborgen knop in de lijst.

De geselecteerde knop op de werkbalk wordt zichtbaar en het oogpictogram wijzigt naar zichtbaar: .