Het label en het beginpunt van de aanhaallijn van de associatieve opmerking verslepen

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Het label en het beginpunt van de aanhaallijn van de associatieve opmerking verslepen

U kunt het basispunt van de aanhaallijn verplaatsen door deze te verslepen.

Zorg ervoor dat u Tekening verslepen in Bestand > Instellingen hebt geselecteerd.

• Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep het basispunt naar een nieuwe locatie.

Als het basispunt oorspronkelijk op een lijn ligt, kunt u het langs die lijn verslepen. Als het basispunt oorspronkelijk binnen een onderdeel ligt, kunt u het binnen dat onderdeel verslepen.