Maatlijnverlengingen maken

2021
Tekla Structures

Maatlijnverlengingen maken

U kunt lijnverlengingen voor maatlijnen met lijnpijlen maken.

Beperkingen

Lijnverlengingen kunnen niet worden toegepast op maatlijnen die andere pijlen hebben dan lijnpijlen, of voor referentiepunten van maatlijnen van het volgende type:

1. Klik in het menu Bestand op Instellingen > Opties en ga naar de instellingen Tekening maatlijnen.
  2. Voer de lengte van de maatlijnverlenging in het vak Lengte van aanhaallijnen van maatlijnen voor lijnpijl in.

Voorbeeld

Maatlijnverlengingen toegevoegd

Geen lijnverlengingen