Aangepaste werkbalken distribueren door een project-, bedrijfs- of omgevingsmap te gebruiken

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Aangepaste werkbalken distribueren door een project-, bedrijfs- of omgevingsmap te gebruiken

Bedrijfsbeheerders kunnen de aangepaste werkbalken voor Selecteren, Snappen en Tijdelijk snappen naar andere gebruikers van in het bedrijf distribueren.Plaats de benodigde .json-werkbalkbestanden in een map met de naam \Toolbars in een project-, bedrijfs- of omgevingsmap.Bedrijfsbeheerders kunnen bijvoorbeeld de bedrijfswerkbalken maken en deze in de bedrijfsmap opslaan.Deze werkbalken zijn in de gebruikersinterface van Tekla Structures beschikbaar voor alle gebruikers die dezelfde bedrijfsmap gebruiken.

1. Pas de werkbalken aan die u wilt delen.

De werkbalken worden opgeslagen in bijbehorende .json-bestanden in de map ..\Users\<gebruiker>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<versie>\Toolbars.

Als u de map niet kunt vinden, moet u ervoor zorgen dat u de verborgen bestanden en mappen op uw computer kunt weergeven.

2. Maak een map met de naam \Toolbars in de projectmap, bedrijfsmap of in de systeemmap van uw bedrijf.
  3. Kopieer de benodigde .json -bestanden naar de map \Toolbars.
  4. Start Tekla Structures opnieuw op.

De bestanden in ..\Users\<gebruiker>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<versie>\Toolbars hebben de hoogste prioriteit in de zoekvolgorde en daarna gebruikt Tekla Structures de standaard zoekvolgorde.