Aangepaste instellingen van het eigenschappenvenster distribueren door een project-, bedrijfs- of omgevingsmap te gebruiken

Tekla Structures
2021
Tekla Structures

Aangepaste instellingen van het eigenschappenvenster distribueren door een project-, bedrijfs- of omgevingsmap te gebruiken

Bedrijfsbeheerder kunnen aangepaste instellingen van het eigenschappenvenster naar andere gebruikers in het bedrijf distribueren.Plaats het bestand PropertyPaneSettings.xml in een map met de naam \PropertyPane in een project-, bedrijfs- of omgevingsmap.

1. Pas de instellingen van het eigenschappenvenster die u wilt delen aan.

De instellingen van het eigenschappenvenster worden in het bestand PropertyPaneSettings.xml in de map ..\Users\<gebruiker>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<versie>\UI\PropertyPane\ opgeslagen.

Als u de map niet kunt vinden, moet u ervoor zorgen dat u de verborgen bestanden en mappen op uw computer kunt weergeven.

2. Maak een map met de naam \PropertyPane in de projectmap, bedrijfsmap of in de systeemmap van uw bedrijf.
  3. Kopieer het bestand PropertyPaneSettings.xml naar de map \PropertyPane.
  4. Start Tekla Structures opnieuw op.

Het bestand in ..\Users\<gebruiker>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<versie>\UI\PropertyPane\ heeft de hoogste prioriteit in de zoekvolgorde en daarna gebruikt Tekla Structures de standaard zoekvolgorde.

Als het bestand PropertyPaneSettings.xml in meerdere verschillende maplocaties wordt geplaatst, leest Tekla Structures de instellingen van verschillende mappen en voegt ze samen.