De berekeningsresultaten van een onderdeel weergeven

2021
Tekla Structures

De berekeningsresultaten van een onderdeel weergeven

U kunt de berekeningsresultaten van een onderdeel weergeven met de gebruikersattributen.

Zorg er voordat u begint voor dat u de berekeningsresultaten met het commando Importeer rekengegevens of Importeer geselecteerde met het juiste rekenmodel hebt opgeslagen.

1. Dubbelklik op een onderdeel in het fysieke model.
  2. Klik in het eigenschappenvenster van het onderdeel op Gebruikersattributen.
  3. In het dialoogvenster met gebruikersattributen doet u het volgende:
    • Ga naar het tabblad Eindcondities om de berekeningsresultaten bij de onderdeeluiteinden weer te geven.

• Ga naar het tabblad Berekening om de gebruiksverhouding van een stalen onderdeel of het vereiste gebied met wapening in een betonnen onderdeel weer te geven.

Als u toegang tot de database met berekeningsresultaten wilt, gebruikt u de .NET-interface of de Excel-ontwerpinterface van Tekla Structures.