Rekenonderdelen uit de berekening weglaten

2021
Tekla Structures

Rekenonderdelen uit de berekening weglaten

U kunt tijdens de berekening individuele rekenonderdelen uit de ontwerpcontrole weglaten.

Selecteer voordat u begint in het dialoogvenster Rekenmodellen het rekenmodel waarin u de eigenschappen van rekenonderdelen wilt wijzigen.

1. Selecteer een onderdeel in het fysieke model.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen berekening.
  3. In het dialoogvenster met rekeneigenschappen van het onderdeel doet u het volgende:
    1. Ga naar het tabblad Toetsing.
    2. Selecteer in de kolom Waarde de optie Nee voor Controleer ontwerp - Maak toetsing van staaf ongedaan.
    3. Klik op Wijzig.