De asinstellingen van een rekenmodel definiëren

2021
Tekla Structures

De asinstellingen van een rekenmodel definiëren

U kunt de instellingen van de berekeningsas van een geheel rekenmodel definiëren en wijzigen zodat de instellingen op alle onderdelen van het rekenmodel van toepassing zijn.

1. Klik op het tabblad Analysis & Design op A & D-modellen.
  2. In het dialoogvenster Rekenmodellen kunt het volgende doen:
    • Klik op Nieuw om de asinstellingen voor een nieuw rekenmodel te definiëren.

• Als u de asinstellingen van een bestaand rekenmodel wilt wijzigen, selecteert u het rekenmodel en klikt u vervolgens op Eigenschappen

3. In het dialoogvenster Eigenschappen rekenmodel doet u het volgende:
    1. In de lijst Positie van profielas selecteert u een optie.

Als u Gebruik model standaard selecteert, gebruikt Tekla Structures de aseigenschappen van individuele rekenmodelonderdelen.

2. Klik op OK.