Berichtenbestanden

2020
Tekla Structures

Berichtenbestanden

Tekla Structures gebruikt de informatie in de berichtenbestanden om berichten in de gebruikersinterface weer te geven. Berichtenbestanden, bijvoorbeeld tekst die in dialoogvensters wordt gebruikt.

• Berichtenbestanden met de extensie .ail bevinden zich in de map ..\Tekla Structures\<versie>\messages.

• Berichtenbestanden met de extensie .xml bevinden zich in de map ..\Tekla Structures\<versie>\messages\DotAppsStrings.

De bestanden bevatten tekst in talen waarin het gebruikersinterface van Tekla Structures beschikbaar is.