Tekla Structures-licenties in gebruik nemen

2020
Tekla Structures

Tekla Structures-licenties in gebruik nemen

Als u uw Tekla-licentieserver in gebruik wilt nemen, volgt u onderstaande workflow:

Tekla-licentieserver installerenUw Tekla Structures-licentie entitlement certificaat opslaanTekla Structures-licenties activerenTekla Structures met de licentieserver verbinden
  1. Tekla-licentieserver installeren

2. Uw Tekla Structures-licentie entitlement certificaat opslaan

3. Tekla Structures-licenties activeren

4. Tekla Structures met de licentieserver verbinden

Opmerking:

Wanneer u het Tekla-licentieverleningssysteem instelt, moet u mogelijk ook de firewallinstellingen configureren om Tekla Structures met de licentieserver te kunnen laten verbinden. Raadpleeg voor meer informatie over het configureren van de firewall Toestaan dat de Tekla-licentieserver via Windows Firewall werkt.

Raadpleeg als u problemen hebt Problemen bij Tekla-licentieverlening oplossen voor meer informatie.