Licenties lenen om Tekla Structures offline te gebruiken

2020
Tekla Structures

Licenties lenen om Tekla Structures offline te gebruiken

U kunt een geactiveerde licentie van de licentieserver lenen wanneer u offline werkt en er geen licentieserver op uw computer is geïnstalleerd. De geleende licentie wordt van de licentieserver naar uw computer overgebracht, zodat deze tijdens de leenperiode niet beschikbaar is voor andere gebruikers.

Als u licenties wilt lenen, volgt u onderstaande workflow:

De Tekla License Borrow Tool voor het lenen van licenties installeren en configurerenEen Tekla-licentie lenenEen geleende Tekla-licentie teruggeven
  1. De Tekla License Borrow Tool voor het lenen van licenties installeren en configureren

2. Een Tekla-licentie lenen

3. Een geleende Tekla-licentie teruggeven