Een Tekla-licentie lenen

2020
Tekla Structures

Een Tekla-licentie lenen

Leen een licentie van de Tekla-licentieserver. Dit is fase 2 van de workflow Licenties lenen om Tekla Structures offline te gebruiken.

De Tekla License Borrow Tool voor het lenen van licenties installeren en configurerenEen Tekla-licentie lenenEen geleende Tekla-licentie teruggeven

U leent als volgt een licentie van de licentieserver:

1. Klik in Tekla License Borrow Tool in het gebied Producten op het vak Lenen tot en selecteer in de kalender de vervaldatum voor de leenperiode.

De maximale leenperiode is één maand.

2. Klik op de knop Lenen.

De voortgang van het lenen wordt weergegeven. Nadat het lenen is voltooid, wordt de geleende licentie in het gebied Geleende Licenties weergegeven.

3. Verbreek de verbinding met de licentieserver en start Tekla Structures op met de geleende licentie om te controleren of het lenen is geslaagd.