XS_​CALCULATE_​POUR_​UNITS_​ON_​SHARING

2019
Tekla Structures

XS_​CALCULATE_​POUR_​UNITS_​ON_​SHARING

Categorie : Multi-user

Deze variabele is standaard op TRUE ingesteld, wat betekent dat stortobjecten automatisch worden berekend en na het inlezen en wegschrijven in gedeelde modellen up-to-date zijn.

Als deze variabele op FALSE is ingesteld, moet elke gebruiker het commando Storteenheden berekenen in zijn/haar lokale versie van het gedeelde model uitvoeren om de storteenheden bij te werken.