Actieve multi-users weergeven

2019
Tekla Structures

Actieve multi-users weergeven

U kunt informatie weergeven over gebruikers op dezelfde server werken.

Als u actieve multi-users wilt weergeven, klikt u op Bestand > Delen > Actieve multi-users .

In het dialoogvenster Actieve multi-users wordt de volgende informatie weergegeven:

Optie

Beschrijving

Locked

De tijd waarop het model is vergrendeld.

Model naam

De naam van het model.

Gebruiker

Gebruikers die momenteel aan modellen op de server werken.

Laatste login

De tijd waarop gebruikers zijn ingelogd.

Laatste keer toegang tot server

De tijd waarop de gebruikers voor het laatst toegang tot de server hebben gekregen.

Geopende tekeningen

De tekeningen die momenteel worden bewerkt.

Bewerkte tekeningen

De tekeningen die zijn bewerkt en op de server zijn opgeslagen.

Tip:

Het dialoogvenster Actieve multi-users wordt elke 30 seconden vernieuwd. U kunt het direct vernieuwen door op Verversen te klikken.