Een lijst van geselecteerde tekeningen maken

2019
Tekla Structures

Een lijst van geselecteerde tekeningen maken

U kunt een lijst van meerdere tekeningen maken die de gewenste modelobjecten bevatten.

1. Maak tekeningen van de onderdelen die u in de lijst wilt opnemen.
  2. Open het model.
  3. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Documentmanager.
  4. Selecteer in de Documentmanager de tekeningen die u in de lijst wilt opnemen.
    Tip:

Om meerdere tekeningen te selecteren, houdt u Ctrl ingedrukt en klikt u op de tekeningen die u wilt selecteren.

5. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Lijsten.
  6. Selecteer een template voor een tekeninglijst in de lijst.

Selecteer bijvoorbeeld Drawing_List of Drawing_Revision_History.

7. Voer indien nodig onder Titels in lijsten de lijsttitels in die u wilt gebruiken.
  8. Voer indien nodig een nieuwe naam in voor het lijstbestand in het vak Naam.
  9. Definieer indien nodig de lijstopties op het tabblad Opties.
  10. Klik op Maak van geselecteerde.

Tekla Structures selecteert automatisch alle onderdelen in de geselecteerde tekeningen en neemt deze op in de lijst.