Verbeteringen in de Template Editor 3.8

2019
Tekla Structures

Verbeteringen in de Template Editor 3.8

De Template Editor 3.8 bevat de onderstaande verbeteringen en oplossingen.

• Vaste wijzigingsattributen (kleur, grootte, lettertype, ...) van meerdere teksten en waardevelden.

• De objectpositie werd na het instellen van een nieuwe positie in het dialoogvenster Move Object niet in het werkgebied bijgewerkt. Dit is nu opgelost.

• De pictogrammen van het lettertype zijn bijgewerkt in het dialoogvenster Select font.

• Dubbelklikken selecteert nu het lettertype in het dialoogvenster Select font.

• De grootte van het dialoogvenster voor symboolselectie kan nu worden gewijzigd.

• Het commando Extend werkt weer.

• Alle pictogrammen en bitmaps zijn bijgewerkt.

• Het voorbeeld van de werkbalk bevindt zich niet ver meer van de cursor bij het slepen van de werkbalk naar een andere locatie.

• DpiAwareness is toegevoegd (grotere pictogrammen wanneer highDpi wordt gebruikt).

• Met de Template Editor kan de formule in het formuledialoogvenster worden gewijzigd.

Raadpleeg voor meer informatie over de Template Editor 3.8 de Gebruikershandleiding van de Template Editor.