Een eigenschappentemplate in de Organisator importeren

2019
Tekla Structures

Een eigenschappentemplate in de Organisator importeren

U kunt naar eigenschappentemplates van de Organisator importeren, die vanuit het huidige model of andere Tekla Structures -modellen zijn geëxporteerd. Eigenschappentemplates hebben de xml -indeling. U kunt een of meer templates per keer importeren.

U kunt de eigenschappentemplates in een \ProjectOrganizerData systeem map opslaan om ze automatisch voor alle modellen beschikbaar te maken. Voor informatie over hoe u de bedrijfs-, project- en systeemmappen met de Organisator kunt gebruiken, raadpleegt u Aangepaste standaardinstelling voor de Organisator.
  1. Als u de Organisator wilt openen, klikt u op het lint op Beheren en klikt u vervolgens op de Organisator.
  2. Klik opin de rechterbovenhoek van de Organisator om de Instellingen te openen.
  3. Klik op Importeren.
  4. Selecteer het eigenschappentemplatebestand dat u wilt importeren.

Eigenschappentemplatebestanden hebben de bestandsextensie .propertytemplate.

5. Klik op Openen.

Het bestand wordt in de eigenschappentemplatelijst in de Organisator geïmporteerd en weergegeven. Als een bestaande template dezelfde naam heeft als het geïmporteerde bestand, voegt de Organisator een volgnummer aan de naam van het geïmporteerde bestand toe.

De Organisator geeft een foutmelding weer als het geselecteerde bestand geen geldig eigenschappentemplatebestand is en importeert het bestand niet.

Als de geïmporteerde template eigenschappen bevat die niet in de eigenschappenlijst in de Organisator staan, worden deze eigenschappen als gebruikerseigenschappen toegevoegd.