De nummeringsinstellingen aanpassen

2019
Tekla Structures

De nummeringsinstellingen aanpassen

Als de standaardnummeringsinstellingen niet aan uw wensen voldoet, kunt u de instellingen aanpassen. Dit moet al vroeg in het project worden gedaan, voordat u een tekening of lijst maakt. Wijzig uw nummeringsinstellingen niet tijdens een project.

1. Klik op het tabblad Tekeningen & Lijsten op Instellingen nummering > Instellingen nummering om het dialoogvenster Nummering instelling te openen.
  2. Wijzig indien nodig de instellingen.

U kunt bijvoorbeeld definiëren welke onderdeeleigenschappen van invloed zijn op de nummering in uw model. U kunt het beste de standaardinstelling aanhouden.

3. Klik op Toepassen of OK.
    Opmerking:

Controleer en repareer de nummering altijd nadat u de nummeringsinstellingen hebt gewijzigd.