Aangepaste gegevens naar een nieuwe Tekla Structures-versie overbrengen

Tekla Structures
2019
Tekla Structures

Aangepaste gegevens naar een nieuwe Tekla Structures-versie overbrengen

U kunt aangepaste gegevens van een vorige Tekla Structures -versie naar de nieuwe Tekla Structures -versie overbrengen.

1. Als u project- en bedrijfsmappen hebt gebruikt om aangepaste bestanden in een model met een vorige Tekla Structures -versie op te slaan, gaat u naar Bestand > Instellingen > Variabelen en controleert u of de variabelen XS_FIRM , XS_PROJECT en XS_COMPANY_SETTINGS_DIRECTORY naar de mappen verwijzen waar de aangepaste bestanden zich bevinden.
  2. Als u geen project- en bedrijfsmappen hebt gebruikt om aangepaste bestanden op te slaan, moet u de aangepaste bestanden handmatig naar de nieuwe Tekla Structures -versie overbrengen om de gegevens te kunnen gebruiken.

Vele typen bestanden kunnen met een lokale of persoonlijke online Tekla Warehouse -verzameling worden gekopieerd. Raadpleeg voor meer informatie Tekla Warehouse -instructies.

Bekijk minimaal het volgende:

U kunt met de tool wizard Migratie sommige gegevens automatisch naar de nieuwe versie kopiƫren.