Tekla Structures bijwerken naar een nieuwe versie

2019
Tekla Structures

Tekla Structures bijwerken naar een nieuwe versie

U kunt meerdere Tekla Structures -versies op uw computer hebben. Als u een nieuwe versie installeert en gaat gebruiken, hoeft u de oudere versies niet te verwijderen en kunt u deze blijven gebruiken. Service Packs zijn cumulatieve updates dus vervangen ze de vorige installatie van een Service Pack voor dezelfde Tekla Structures -versie.

Opmerking:

Wij raden u aan om modellen waaraan u al bent begonnen, te voltooien in uw huidige versie van Tekla Structures. Als u een model eenmaal in de nieuwe versie opslaat, kunt deze niet meer in vorige versies openen.

U kunt de installatiepakketten van de service Tekla Downloads downloaden.

Voltooi de upgrade in de onderstaande algemene volgorde (volg de koppelingen in de tekst voor gedetailleerde instructies):

1. De Tekla-licentieserver bijwerken. De bijgewerkte versie vervangt de bestaande versie die u hebt geïnstalleerd.

2. Vernieuw uw licenties zoals in Een Tekla-licentie vernieuwen wordt uitgelegd.

De vernieuwde licenties kunnen worden gebruikt met de op de licentie aangegeven versie en eventuele eerdere versies die compatibel zijn met uw geïnstalleerde licentieserverversie.

3. Tekla Structures installeren.

U kunt meerdere Tekla Structures -versies en omgevingen op uw computer hebben. Als u een nieuwe versie installeert en gaat gebruiken, hoeft u de oudere versies niet te verwijderen.

4. Persoonlijke instellingen naar een nieuwe Tekla Structures-versie kopiëren.

U kunt de wizard Migratie gebruiken om sommige persoonlijke instellingen naar de nieuwe versie te kopiëren. U kunt het kopiëren overslaan als u de instellingen niet wilt kopiëren of als u de instellingen van een andere Tekla Structures -versie wilt kopiëren dan die in de wizard Migratie wordt voorgesteld.

5. Aangepaste gegevens naar een nieuwe Tekla Structures-versie overbrengen.

In de nieuwe Tekla Structures -versie kunt u de gegevens gebruiken die u in de vorige versie hebt aangepast. Het wordt ten zeerste aanbevolen project- en bedrijfsmappen te maken en de bestanden die u aanpast in deze mappen op te slaan. Tekla Structures vervangt geen bestanden in project- en bedrijfsmappen als u een nieuwe versie installeert. Als u geen project- en bedrijfsmappen gebruikt, moet u de aangepaste gegevens handmatig naar de nieuwe versie overbrengen.