Service Packs van Tekla Structures

2019
Tekla Structures

Service Packs van Tekla Structures

Service Packs Tekla Structures zijn Tekla Structures versie-updates.

De software-installatiebestanden van Service Packs zijn zelfstandige installatieprogramma's die de volledige Tekla Structures -softwareversie bevatten. U hoeft de gerelateerde Tekla Structures -versie of een vorig Service Pack niet apart te installeren. U kunt bijvoorbeeld Service Pack 2 installeren zonder Service Pack 1 te installeren.

• De Service Packs kunnen nieuwe functies, en verbeteringen en oplossingen voor bestaande functies bevatten. We raden alle gebruikers aan om het nieuwste Service Pack te installeren.
  • We raden u aan de nieuwste omgevingen te installeren om er zeker van te zijn dat de omgevingen in het Service Pack correct werken. We raden u aan alle omgevingen die u gebruikt bij te werken.

U kunt de installatiebestanden van de software van het Service Pack en de omgeving vinden op Tekla Downloads.