Instellingen van gebruikerscomponenten

2019
Tekla Structures

Instellingen van gebruikerscomponenten

Hier vindt u meer informatie over de verschillende instellingen van gebruikerscomponenteigenschappen en vlaktypen.

• Gebruikerscomponenteigenschappen

U moet deze eigenschappen definiƫren wanneer u nieuwe gebruikerscomponenten maakt. U kunt enkele van deze eigenschappen wijzigen wanneer u een bestaand gebruikerscomponent wijzigt.

• Standaardeigenschappen van een gebruikerscomponent

Elke gebruikerscomponent heeft een dialoogvenster dat u kunt wijzigen. Het dialoogvenster heeft standaard een tabblad Positie voor gebruikerscomponenten en een tabblad Algemeen voor gebruikerscomponent van het type verbinding, detail en verbindingsdetails.

• Vlaktypen

Wanneer u afstandsvariabelen voor een gebruikerscomponent maakt, moet u een vlaktype selecteren. Het vlaktype definieert welke vlakken u kunt selecteren.

• Eigenschappen van variabelen

Gebruik het dialoogvenster Variabelen om eigenschappen voor afstand en parametrische variabelen te definiƫren.